Dagen i korthet..

Det gick inge vidare på jobbet idag.. slutade på 26p vilket inte alls var bra.. - men jag gjorde mitt bästa.
Efter ett sälj kom en av jobbcoacherna fram till mej, berömde och frågade mej om det var min sista dag idag.. !?!?!? Det visade sej att han misstog mej för en annan tjej på jobbet - men fan vad rädd jag blev!!
I vilket fall som gick jag inom affären och köpte folköl och mjölk till kaffet imorgon på vägen hem.. folkölen tänkte jag (delvis) förtära nu till mina Polly som jag inte åt upp på bion i lördags. Jag brukar inte tycka om godis - men Polly Rocks var faktiskt helt okej.

På hemvägen från affären pratade jag med mormor en stund. Jag hade glömt att ringa henne och tacka för kastrullerna, vaserna och mattan (som farmor gjort; jag har velat ha en av farmors berömda mattor i köket ett tag nu - men mattan hon gjorde till mej blev förstörd när den låg i källaren hemma hos föräldrarna - och som tur var hade mormor en som hon fått av farmor!!). Vi pratade lite om ditt och datt också.. läskigt hur sällan man talas vid egentligen.. det är samma med vännerna - jag pratar väldigt sällan med mina vänner.. och pratar vi så är det via Facebook - sms om man har tur.. varför ringer man aldrig istället?? Det blir aldrig av.. tråkigt.. fan att jag är så dålig på att höra av mej.. nyårslöfte kanske?? Håll kontakten hela tiden.

Och förresten - efter att jag lämnat av Linus på tåget gick jag inom Åhlens innan jobbet. Jag köpte några julgranskulor till vår lilla (plast)gran som vi köpte på IKEA (trots att det är plast så ser den jäkligt äkta ut.. vi är nöjda och tyckte det var ett smart drag eftersom vi vill ha en gran - men kommer inte kunna ta hand om den över julen.. och så vill vi inte ha en stor gran på golvet som bara Suzi fär runt vid..).
Dessutom köpte jag en liten julgris som var något av det fulaste jag någonsin sett. Jag bestämde mej för att den var kitschig och ville ha den.

Det är kul med jul.

Kommentarer
Postat av: Anki
2011-11-08 @ 10:52:07 URL: http://therosehasitsthorn.blogspot.com

Jag kommenterar inte, men jag läser din blogg ofta :) Ibland vet man bara inte vad man ska skriva :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!