Mini Miss UK

Det har varit mycket snack det senaste om dendär subban som gav sin åttaåriga dotter botoxinjektioner. Nu hade tack och lov ungen blivit omhändertagen. Fan vad sur jag blir över sådant. Skönhetsideal för barn. Och dessutom dessa förbannade skönhetstävlingar.
Kom ihåg att det gick en dokumentär om Mini Miss UK på TV för ett bra tag sedan. Hittade den på Tuben och tänkte lägga in den här:
Något jag tycker är anmärkningsvärt är att Sashas mamma tycker att de andra barnen ser ut som dragqueens och att hon aldrig sett så mycket smink på någon förut. Dessutom låter hon sin dotter bestämma om hon vill medverka eller inte och hon kämpar röven av sej för att hennes dotter ska få göra det hon vill.
Dessutom är Sasha väldigt ödmjuk och tycker inte att det är så viktigt att vinna - men hon vill vara med och hon gör det för sin egen självkänslas skull.
Det finns inget försvarbart med skönhetstävlingar för barn, men om någon ställer upp i dessa tävlingar av en "rätt" anledning så vore det väl Sasha i så fall??






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!