Shopping

Nu har jag minsann handlat!! Jag behövde lite grejer till SRF och är så förälskad i mina shorts att jag köpte ett par jeansshorts till. Och tightsen jag köpte för några veckor sedan börjar redan gå sönder.. därför blev det några nya. Och strumpor - så slipper jag sno Linus sådana. Lite smink, spray och hårfärg - för i år tänker jag inte ha utväxt på SRF. Mina solbrillor började bli så fula och repiga att jag köpte ett par nya sådana också (men de lär väl se likadana ut som de gamla efter festivalen). Spelschemat är också utskrivet och planerat (weiii). Paketet är till Rebecca och hennes bäse som kommer i juni.
True story: Jag och mamma träffade mormor på stan och stannade precis utanför en butik med barnkläder. Jag såg en massa söta bodys och började rota runt och leta efter någon fin. Jag tog en ljusblå med bruna blommor på. "Mamma, denhär var väl fin?? Den kan jag ge till Rebecca och bäbisen!!". Mormor och mamma undrade då om det var en kille Rebecca skulle få - med tanke på färgen på bodyn. "Inte vet jag - men det spelar väl inte så stor roll?"
Till slut valde jag en vit body med bruna blommor istället. Då kan ingen klaga och den lär garanterat användas.
Jag gick fram till disken och skulle betala. Affärsinnehavaren undrade om jag ville ha bodyn inslagen. "Ja, tack. Det vore väldigt snällt." Hon slår in den med gult papper och klipper av en bit orange presentsnöre. Då hejdar hon sej. "Är det till en pojke eller flicka??" "Inte vet jag.. de har inte fått den än.. men orange snöre blir jättebra." "Nää, men då blir det grönt istället." !?!?!? Sen när är orange klassat som en "tjejfärg"?? Och spelar det någon roll?? Det är ett paket för tusan. Så länge det är glatt och fint så kan det väl kvitta även om man vore helt insnöad på "rätt färger för rätt kön". Hmpf.
Då jag gått kom jag på vad jag skulle sagt: "Det är en pojke, men föräldrarna är homosexuella så de blir säkert glada över rosa snöre." Wh-tsh.

Kommentarer
Postat av: Anki
2011-05-26 @ 21:16:54 URL: http://therosehasitsthorn.blogspot.com

Ja redan där börjar skillanden mellan könen, redan innan man hinner födas. Min syrra försöker bryta mot det med sin son, han går alltid i glada färger, rött, turkos, lila, gult m.m. Idag hade han gula skor tex :) Man blir glad av och se den lille färgsprakande killen :) I julas gav jag han en bebisdocka med gul klädsel som han försöker mata ibland :) Och hos mina föräldrar har han en barbie han kan leka. Jag menar, varför ska inte pojkar få leka med dockor?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!