Grattis

Idag fyller min vän Sven år. Sven lärde jag känna då jag började gymnasiet. Jag umgicks inte direkt med min klass, utan med Frida (Svens nuvarande flickvän), Rebecca och Monika från BF. Vi drog på fester ihop ibland och på en av dem var Sven - som jag aldrig pratat med innan. Han kom fram till mej i alla fall och sa "Det är du som är Emelie som ritar när du inte har annat för dej.." Emelie var mitt namn då och Sven hade sett mej där jag satt med ritblocket i högsta hugg i korridorerna.
Vi träffades väl mest på fester då, men idag ser jag honom som en av mina bättre vänner - även om vi inte umgås jättemycket numera (men vi ska träffas på lördag kväll och eventuellt göra en utflykt till Skäralid tidigare på dagen).
Sven har alltid varit bussig mot mej och alltid varit där om jag varit nere över något. Och har det varit konflikter mellan mej och några andra av hans vänner så har han varit opartisk - men stöttande då han lånat ett öra eller sagt några uppmuntrande ord. Precis som en sann vän ska vara.
Grattis på fö'lsedagen!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!