Orolig

Jag är fortfarande inte människa.. usch vad seg jag är!! Har nog sovit 16 timmar sedan jag kom hem, men vill inget hellre än att bädda ner mej några timmar till!!
Har precis varit ute en sväng med Suzi. Vi satt och göttade oss i skuggan. Det är otroligt hur lugn hon är i sitt koppel!! Jag funderar på att ha selen på henne när vi åker hem till Karlstad.. vore skönt att bara kunna ta ut henne ur buren och koppla henne inne i djurkupén om det inte är andra djur där.
Dock är jag väldigt orolig för resan. Som vanligt ska rälsen renoveras/byggas ut mellan Göteborg-Trollhättan under sommaren och därför går alla turer med ersättningsbuss den sträckan.. jag har aldrig sett att någon åkt med djur på ersättningsbussarna.. men eftersom SJ hyr in dem och SJ tillåter djur på alla sina resor borde det inte vara några problem.. Linus var så bussig och ringde och hörde och hon i telefonen hade sagt att de fick följa med, i alla fall skulle en av bussarna ta emot resande med djur.. men det blir bökigt likt förbannat.
Dessutom hittade jag bara en resa via Trollhättan - annars får jag byta i Hallsberg eller Kristinehamn - där jag aldrig varit!!
Och jag är orolig att jag missar anslutande tåg i Trollhättan - för det blir rätt tajt om tid.. och jag har aldrig bytt tåg där..
Och under sommaren jobbar pappa heltid, så jag får vänta en bra stund i Halmstad på mitt tåg, och det är ju heller inte riktigt kul - för katten.
Som grädde på moset får det inte vara alltför fint väder när jag åker.. för jag är rädd att Suzi blir uttorkad. Även om jag kan koppla henne i djurkupén och ta ut henne ur buren och hälla upp vatten i skålen tror jag inte att hon kommer att dricka. Hon är på tok för nervös när hon åker tåg.
Försökte ragga några som ville med till Karlstad över helgen.. har varit rätt många som velat upp nu i mitten/slutet av juni, men jag var nog för sent ute..

Trots små problem ibland har jag alltid tyckt att SJ (trots priser, förseningar, missade tåg pga förseningar) varit det bästa alternativet. Nu när jag inte har något annat alternativ (för Swebus tar ju inte med husdjur) och allt verkar skit så är jag både orolig och irriterad. Inte för att de ska anpassa sej efter mitt resande, men deras tajming är urkass. Varför bygga under sommaren då alla ska ut och resa??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!