"Nära djur"

Som grädde på moset strulade det med tågen lite till..
.. hörde med Sandra om hon kunde hämta mej på torsdag - och det gick ju fint!! Försökte sedan ringa pappa för att se så jag kunde få skjuts till Halmstad (då jag inte vill ta buss då jag har Suzi med - buss till Halmstad tar nämligen tre gånger så lång tid som bil) men pappa hade inte med mobilen till jobbet.
Då han kom hem vid elva frågade jag om han kunde köra - och det kunde han!! Gick in på SJ för att beställa biljetten jag spanat in och blev glatt överraskad då den plötsligt var femtio kronor billigare!! Men djurkupén var full.. istället ville de sätta mej på en plats "nära djur". Nära skjuter ingen hare. Jag vill inte sitta nära djuren - utan vid djur.. eftersom jag har djur med mej!! Hur blåst är inte det??
På fredag var det helt fullt både vid djur och "nära djur".. så nu har jag bokat tåg tills på onsdag istället (i djurkupé - förutom på ersättningsbussen där man inte kan boka.. det är jag fortfarande orolig för..) och kommer alltså få jättebråttom imorgon att fixa allt inför resan..
Pappa kunde köra oss till Halmstad och jag hoppas Sandra inte har något annat inbokat så hon kan köra oss också.

Jag undrar vilka resenärer som reser med djur som vill sitta "nära djur" - där man inte får ha djur?? Måste vara platser för djurälskarna som inte har några egna.. Good job, SJ!!

Kommentarer
Postat av: sus
2011-06-16 @ 18:35:48

Bra! har mitt fixat sedan många år! Inget man tänker på eller pratar om varje dag, men om.... är det bra att ens vilja finns nedskrivet!



Kram på dig kära Kanja! Ha en go sommar!

Postat av: sus
2011-06-19 @ 18:41:27

oj jag skrev visst under fel... menade kommentera vita arkivet som du kanske förstod ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!