Om fredagen:

Fan vad roligt jag hade i fredags!! Var längesedan en utekväll var så jäkla rolig!!
Först var vi i Trials replokal:

Linus, Adam (som klippt av allt sitt hår!!) och Alexander.

Joakim och Jag.

Jag och världens bästa Simon!!

Fölk, Katta, Linus & Katta

Martin, Linus & Adam

Tyvärr inte några fler bra bilder från replokalen - därför saknas en hel del folk..
Vi drog till Backstage. Första timmen tror jag bara att jag stod och snackade med Mich. Vi gick sedan och slog oss ner vid ett bord och fem minuter senare är jag kompis med alla vid bordet. Det visade sej att de var döva - och som nog de flesta som läser min blogg vet så har jag pluggat teckenspråk.
Innan har jag nog inte insett att jag faktiskt kan klara av ett samtal på teckenspråk utan större problem!! Dessutom anpassar döva sitt språk till en som inte är fullt så duktig på det (precis som vi anpassar vårt språk när inte folk förstår det riktigt).
Killarna var hursom glada (och lite förvånade) över att ha träffat någon som kunde teckenspråk som dessutom kom från Småland. De tyckte att jag snackade bra med ;) Kommer bara ihåg att en av dem hette Robin och vet inte om jag kommer träffa på dem igen. De brukade tydligen hänga mer på Lipz - och det är inte riktigt min och Linus stil..
Kollade vimlet på Backstages hemsida och hittade oss alla på bild: Happy times.

När jag och de två killarna som sitter varsin sida om mej var ute och rökte kom Linus springande och insisterade på att visa mej något. Det var någon som jag var TVUNGEN att träffa.
Jag sa till killarna att vi skulle ses senare (vilket vi tyvärr inte gjorde) och följde med Linus. Långt inne på puben utbrast Linus "JOSEF ÄR HÄR!!" - och visst fan hade Josef letat sej dit!! Sjukt överraskad och glad tror jag nog fan han fick femtio kramar under första halvtimman!!






Linus & Kjellberg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!