Kattletande..

Jag och Linus har kollat på blocket efter kattungar till salu nu i någon månad.. och så har vi sagt att efter nyår ska vi börja leta efter katt på allvar. Idag skickade vi iväg första mailet och hörde om en katt vi var intresserade av fanns kvar (och om den funkade att ha som innekatt). Hoppas hoppas.
Det verkar inte finnas så många katter till salu i Karlstad-trakten, så vi fick tänka om. Säljaren vi mailade nu bodde i Vargön - nära Vänersborg. Men Linus ska hem i slutet av månaden för att repa.. så det kan nog funka med avhämtning och så..

Mina vänner kommer tycka jag är tokig som tänker skaffa katt.. med tanke på min kattfobi.. Men vi skaffar inte en vuxen katt.. så när den växer och blir stor kommer jag inte se den som läskig (det är så det funkar med katterna jag klarar av - jag har känt dem sedan de varit små). Det kommer därför att funka.
Varför vill vi skaffa katt då?? Vi är ju inte några kattmänniskor??
Jag hatar att gå hemma själv hela dagarna. Jag pluggar på distans i en stad där jag inte direkt känner någon. Jag trivs inte här och känner mej ensam.
Först var detdär med katt en fylleidé som jag och Bim snackade om. Men nu verkar det bara vettigt. En katt är mer självgående än en hund. En katt passar bättre att ha i vår lägenhet än en hund (eftersom vi vill ha en större hund och inte har en jättestor lägenhet). Och framför allt - det finns en annan levande varelse i lägenheten än jag om dagarna - sällskap FFS!! En katt skulle liva upp vårt hem och jag skulle trivas lite bättre. That's why.

Kommentarer
Postat av: sus
2011-01-12 @ 09:46:46

Måste bara säga att ni klart tagit ett klokt beslut! Katter är de mest underbara varelserna jag vet. Självständiga! går ej att bestämma över, gör ändå som de vill! Kommer bli jättemysigt med en liten kitkat i lägenheten som sällskap :)

Lycka till i sökandet!



Hoppas allt gott på det nya året! Kram på er båda! Moster Sus

Postat av: Maol
2011-01-12 @ 17:17:24 URL: http://monstars.blogg.se/

Varför inte kolla upp om det finns kattungar på katthemmet i Hynboholm utanför Karlstad? De behöver ett hem också. Kanske hittar ni en vuxen katt som inte är så läskig ändå? ^_^


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!