HEAR YE, HEAR YE!!

På torsdag åker jag och Suzi till Småland.
Jag är lite trött på att vara här nu och vi tänkte egentligen åka veckan efter, men så ska Linus vara hemma i VBG fyra dagar nu ändå och i så fall blir Suzi och jag ensamma här. Så jag drar med.. fast hem till mitt. Och så kommer Linus ner när vi först hade tänkt att åka ner.. (Lät detta så invecklat som det känns som att det gjorde??)

Anyway, jag räknar med att mina vänner står till mitt förfogande denna gång (jag vill inte höra några klagomål om att det är jobbigt att gå hem till mej i snön och kylan).

Tycker lite synd om Suzi som får sitta i transportburen en bra stund.. fast när vi kommer fram får hon ett stort hus att sträcka på benen och leka av sej i.. då blir hon nog glad. Och jag valde en resa med bara ett byte (i GBG) och så kort restid som det bara gick..
Ångrar lite att vi inte köpte den större transportburen - eftersom vissa resor blir lite längre.
Någon som har erfarenhet av att resa med djur??

Kommentarer
Postat av: Parro
2011-02-15 @ 08:30:55

Nej men jag förstår..det kan kroka med en massa andra saker just den dagen och jag fattar vad du menar med press..alla skriver så mycket dom gör, ger varandra dyra smycken, blommor, middagar, sover på hotell m.m..jag är lite så att jag gärna skulle vilja fira det för att ingen av mina andra killar jag haft har brytt sig och hur ofta får man en blomma annars så det var men en pik till robin för att jag vill att han ska ge mig nåt någon gång, det förtjänar jag ;) Han också, han fick inget men jag beställde en sak till han i hemlighet ;P

Och jag fick faktiskt rosor och choklad, de trodde jag inte och det nöjer jag mig med! Han hade kunnat plocka blomma ute typ, för det är tanken som räknas :) Så vissa gånger är inte läget helt hundra men jag tycker nästan att det är bättre att gå imot strömmen..finare att köpa blomma när som annars faktiskt ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!