Det senaste om katten..

Suzi har börjat löpa.. inte att hon skvätter inomhus och så - men hon jamar ovanligt mycket (och hon är pratglad i vanliga fall) och beter sej allmän märkligt.
Igår satt två katthanar utanför altanen och väntade på henne.
Jo - hon löper allt. Vi ska kastrera henne så fort vi kan dock. Just nu vill jag inte för om vi skulle göra det här får vi resa med henne nyopererad.. det känns inte schysst..

Och ang. det eventuella navelbråcket så har vi inte kontaktat vet än. Men efter helgen kan jag nog inte vänta längre. Jag går från att vara orolig till att inte vara orolig helatiden.
Hon mår ju bra för tusan!!
Men utifall det blir värre vill jag bara fråga en veterinär om vi borde komma in med henne eller om det är ofarligt och vi kan vänta.
Jag håller stenkoll på henne och känner på magen helatiden för att se hur det "står till".. enligt vad jag läste på nätet ska det vara ofarligt, men nu har jag bestämt mej för att kolla i alla fall. Det kan ju vara farligt trots att det inte verkar så..
Vi har inte försäkrat henne och är det navelbråck vore det väl ett medfött fel så det hade ändå inte gått på försäkringen?? Men en undersökning för några hundra eller att oroa sej helatiden?? Valet är faktiskt rätt lätt. Och skulle hon, mot förmodan, behöva operation så är det ju något man får ta. Hon är ju vår lilla gullegris.<3

Men stenkoll på henne under helgen och sedan ett samtal till veterinären. Så får det bli.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!