Bästa bilden:


Kommentarer
Postat av: Parro
2011-02-10 @ 23:35:16

Jaa, du har så rätt så..ibland stör man sig på en massa olika saker och man kan tyvärr inte gilla alltid samma saker den ena eller den andra gör eller pysslar med :)

Robin förstår nog inte heller vilket jobb jag har här hemma..allså jag får ju allt att rullar här, se snyggt ut och städat, lagar mat, diskar, så vi har rena kläder m.m och sen ovanpå allt så tar jag hand om Wille 24 timmar om dygnet..så det är en del som är svårt att sätta sig in i när man inte går hemma i det som jag gör :)

Men som tur väl är kan vi pratar och lösa allt och det är ju det bästa, att man ska kunna lösa och lätta sina hjärtan för varandra och bli förstådd :)

Postat av: Parro
2011-02-11 @ 01:12:13

Dom kör sitt eget jävla race dom idioterna och tror att dom kan hitta på sina egna regler!! Ja en riktigt spar i röven borde dom ha fan!!

Ja, Robin måste nu också hädanefter gå till doktorn samma dag han blivit sjuk eftersom att han nu varit sjuk sååå jävla många gånger enligt dom! På andra ställe om man varit sjuk sex gånger på ett år har inga jävla möten och ger inga varningar stup i kvarten!!

Postat av: Anki
2011-02-11 @ 10:07:33 URL: http://therosehasitsthorn.blogspot.com

Hahaha det bor en demon i den katten, jag är helt övertygad om det! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!