Det är bara torsdag..

Huu, vad det blåser idag!! Jag misstänker att cykelturen till jobbet inte kommer att vara så lätt som den brukar.. får nog dra en stund tidigare idag..

Detta är nog den längsta vecka jag varit med om på länge.. DET ÄR BARA TORSDAG!!
Igår, på rasten innan sista passet, frågade Andreas om jag ville hänga med honom och två av hans kompisar för att ta en öl på Leprechaun efter jobbet.. klart jag ville. Det var grymt trevligt. Afterwork är väldigt underskattat.
Jag stack i alla fall hem strax innan elva och hann inom Hagahallen för att köpa mjölk innan de stängde. Ingen kaffekris idag inte!!
Hursom.. Två dagar kvar på jobbet. Sen är det schlutt!! Imorgon blir det eventuellt en öl med några jobbarkompisar bara för att det är min sista dag. Jag var initiativtagaren. Att folk tycker det är tråkigt att jag ska sluta är faktiskt rätt rörande. Jag är omtyckt på jobbet och har faktiskt lyckats få lite fler vänner här i stan.. men nu ska jag sluta och flytta.. det är jag ju glad över egentligen, men det är ju ändå lite surt.. jag har klagat över hur ensam jag är i över ett år nu - och när det faktiskt vänder så drar jag.
Men jag vet att det kommer att bli toppen att bo kring Varberg istället. Närmare familj och majoriteten av vännerna och så älskar jag ju miljön med. Och faktum är att vi kommer ju säkert att hälsa på våra vänner i Karlstad emellanåt - så det är inte precis som man säger upp kontakten med alla.

Linus jobbar första dagen på bruket idag. Blir spännande att höra hur allt har gått och så sedan =P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!