Dag 3 - 8 sätt att vinna mitt hjärta.

Då jag träffar nytt folk är det sällan jag gillar dem från första start.. jag är skeptisk till nytt folk och ett av mina fel är att jag hakar upp mej på deras tabbar och det tar ett jäkla tag innan jag kommer över dem..

1. Var öppen och ärlig.
2. Var inte för "på" och dominera inte. (Det är en fin linje mellan att vara bra och för mycket.) Ta seden dit man kommer.
3. Var allmänbildad (är det något som imponerar på mej så är det det).
4. Svara inte att "Poison är bra" när jag vill höra Alice Cooper spelas. Bara för alla har hört otaliga techno-versioner av "Poison" och plötsligt kom på att det är en AC-låt och att han också framför den rätt bra gör er inte experter eftersom ni sällan hört många fler av hans låtar.
5. Prata ej politik eller religion. Är det något som drar ner stämningen då man skapar sej ett första intryck är det dessa ämnen.
6. Var inte blyg eller feg. Mina vänner och jag har inga problem att förlöjliga oss själva inför varandra eftersom alla är med på det. Men jag tål inte folk som skakar på huvudet och säger "Nää.. jag vågar inte.." och rodnar och sedan sitter och gapskrattar åt oss andra. Antingen så är man med eller inte.
7. Ta inte ego-bilder med andras kameror. (Höhö - en incident på midsommar som involverade Pedersens kamera och en newbie..)
8. Var vettig. ('nuff said. Idioter finns det på tok för många av..)

Kommentarer
Postat av: Vanadesse.
2011-12-16 @ 18:49:50 URL: http://vanadesse.blogg.se/

Kunde inte sagt det bättre själv! Konsten funkar som en terapi för mig med nämligen. I vilken sinnesstämning jag än befinner mig. Och som du säger kan man itne reservera konsten för en deppressiv sinnesstämning och jag håller helt me om att man i så fall inte är en kreativ person och saknar passion.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!