Utställningen

Jag hade ju utställning på festivalen.. och jag vet inte vart jag ska börja.. jag var och är så besviken!!
Jag kom ner till folkets hus i fredags eftermiddags för att hänga mina tavlor.. och jag hade hört mej för innan vad jag skulle hänga på. Om det fanns vägg man kunde hänga på eller om de satte upp kartong att hänga på. Svaret jag fick var "Det finns vägg". Då jag kom ner hade jag tagit med både nålar, hammare och spik (väl förberedd) och höll på att tappa hakan då jag ser vart min plats är..
Jag skulle ha 1,5 meter - vilket jag gott och väl fick.. dock med ett elskåp i mitten som jag inte kunde hänga över och väggen var en tegelvägg. Jag fick improvisera något nytt sätt att hänga mina tavlor trots att jag lagt upp dem innan och visste hur jag ville ha dem - en centrerad och de på var sin sida om den var vända mot den centrerade. Tre rader högt med svart nederst, kaffe i mellanraden och vitt överst..
Han som ordnat med allt tyckte jag kunde försöka spika i tegelväggen i alla fall - så pappa och jag testade flera gånger.. det gick inte.. efter många om och men fick vi dit en tjej med tavelkrokar - som vi fick i i murbruket trots att det tog sin lilla tid. 2,5 timmar var jag nere och kämpade med utställningen.
Dagen efter kom min kusin förbi R1 då jag satt där med vännerna och berättade att en av mina tavlor trillat ner.. och då hon skulle försöka hänga upp den igen trillade fler ner.
Då jag väl kom ner och såg hur det såg ut blev jag chockad. Jag tyckte fan det var pinsamt hur alla tavlor hängde huller om buller och en tavlas passepartout var helt sönder och tavlan stod på ett bord under.
Jag kommer nog aldrig ställa ut där mer. Det var så dåligt. Så förbannat dåligt.
Men under festivalen fick jag flera frågor om jag gjorde på beställning och jag fick erbjudande om att vara med på en utställning nästa år.. så helt bortkastat var det inte - trots allt elände.
Såhär såg det ut då jag och pappa stack hem i fredags kväll:

Och nej, jag tog inga bilder på hur det såg ut under lördagen. Jag ville bara gå hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!