Önskelista

Jag fyller år snart.. det är så svårt att säga vad man önskar sej.. dels för att man inte vet, dels för att jag tycker man borde komma bort från tanken om att man ska få presenter bara för att man har råkat födas just den dagen.. som om det vore en bravad.. varför inte få något litet när man har åstadkommit något - eller ännu bättre, när man minst anar det??
Jag säger varje år att folk inte ska förvänta sej presenter av mej nästkommande år och förklarar min idé.. men ett år senare står jag där ändå och ler nervöst och undrar om min present ska leva upp till födelsedagsbarnets förväntningar..

Däremot är jag för julklappar (vilket kanske är lite motsägelsefullt), men under julen umgås man, bryr sej om varandra och har det mysigt.. julen handlar om familjen för mej.. julklappar är grädde på moset.. man behöver ju inte ge bort överdrivet mycket julklappar, men något litet hör väl till.. dessutom är det nog svårt att vara den enda som inte köper julklappar under julen och sedan sitter där och ser dum ut.. grupptryck - jovisst.
Jag skulle nöja mej med en julklapp. Även om det vore en billig pocketbok liksom^^. Eller en hemmastickad kofta.. Det behöver inte vara dyrt - bara det är tanke eller lite jobb bakom. Helst lite jobb bakom kanske.. då vet man att personen verkligen lagt manken till och gjort något bara för mej. Tid och kärlek.

Jag vet att jag ska få en Jamie Oliver-kokbok i födelsedagspresent. Jag pekade ut den i affären och sa att jag och Linus funderat på att köpa den.. den önskade jag mej..
Sen önskar jag mej de två nästkommande Sookie Stackhouse-böckerna (vilka inte kostar så mycket) och kanske en stor, bra mapp att ha som portfolio (de kan nog vara rätt dyra dock..).
Kanske verkar vara en liten önskelista?? Jag brukar önska mej mindre. Faktiskt. I år är den ovanligt lång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!