Hur intervjun gick??

Att säga att intervjun gick bra är ett understatement.. jag kom dit med möjligtvis en fjäril i magen (som jag nämnt i tidigare inlägg går nervositeten över när jag väl sitter där - då kan man inte göra mycket mer än sitt bästa).
Intervjun var längre än jag trodde den skulle vara (kanske för vi pratade en hel del) och det var kort och gott en väldigt trevlig intervju. Och när jag gick därifrån hade jag jobb.
Jag vet inte än när jag börjar - men i september någon gång och innan dess ska anställningsavtal skrivas också. Jag är så peppad!! Äntligen!!
Först prov i två veckor, sedan 3 månaders anställning via företaget jag var på intervju hos idag och efter det tar eventuellt företaget jag ska jobba hos över mej.
På vägen hem var jag så glad så jag ringde pappa, försökte ringa mamma (men hon svarade inte), ringde Linus och messade Sandra och Dan. Köpte med några öl hem så jag ska kalasa idag och fira. Och så spelade jag in en video till Pedersen på FB där jag dansade till 9 to 5 XD (Segerdans, ni vet..) Nu ska jag nog messa Bim och sedan ska jag försöka ringa morsan igen.
YEAH!!

Kommentarer
Postat av: Anki
2011-08-16 @ 14:10:04 URL: http://therosehasitsthorn.blogspot.com

Grattis!!! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!