Oj, jävlar vad duktig jag är då!!

Jag har pluggat jättemycket idag och känner mej väldigt duktig!!
Ändå har jag bara gjort en fjärdedel av veckans insändningsuppgift.. Men om någon vill veta varför hållbar utveckling aldrig kan uppnås så länge ekonomisk tillväxt är ett mått på ett lands välstånd så kan ni bara fråga mej - för nu är jag expert ;)
Jag älskar när man får välja ämne för insändningar själv och tror att det är ett av de bästa inlärningssätten - eget ansvar och eget intresse.
Dock har jag svårt för Samhäll C.. det känns inte alls bra faktiskt.. eller jo - idag känns det lite bättre (eftersom jag gjorde så bra ifrån mej på denna uppgiften), men vi får se hur det hela kommer att sluta.

Och på tal om att välja egna ämnen och sådant - för min uppsats tänkte jag skriva om just hållbar utveckling, men inatt (jag klev upp ur sängen för att skriva ner det till och med) kom jag på att jag faktiskt ville gå på magkänslan och skriva om "Mänskliga rättigheter i Tibet" istället. Läraren tyckte mycket bättre om min nya idé, den var riktigt genomtänkt, jag hade begränsat mej rätt bra och jag känner själv att jag kommer göra en mycket bättre uppsats nu när jag bytt ämne.

Det bästa att göra när det känns som att man inte kommer att klara än kurs är väl bara att kämpa på hårdare.. egentligen..??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!