Endast Kanja är vaken..

Jag kan inte sova - väldigt mycket tankar snurrar runt i huvudet. Jag vill inte gå in på för mycket detaljer, men det hela bottnar i att jag söker jobb - men har inte fått något svar från någon.. och om jag inte får något jobb så är frågan om jag kan bo kvar här eller inte.. Och om inte.. jag pallar verkligen inte ett distansförhållande igen - det är fruktansvärt jobbigt och jag mådde jättedåligt när Linus och jag faktiskt bodde de 40 milen ifrån varandra.
Vi har ju gjort upp planer inför framtiden och delat med oss av våra tankar.. vi vill ju vara tillsammans, men ett distansförhållande är så psykiskt påfrestande att det inte är klokt.

Hursom så klev jag upp ur sängen, startade datorn och loggade in på msn (vilket jag typ aldrig gör längre). Mattias skrev till mej och tyckte att jag borde gå och lägga mej.. vi fortsatte prata och han kom med lite tips på företag jag kunde söka till.
Roligt att han fortfarande kallar mej "gumman" trots att vi knappt pratat sedan han flyttade till Irland förra året.
Ännu en av många som man saknar - och dessutom en av de roligaste personerna jag känner.
Men nu har han gått och lagt sej och jag ska väl gå och lägga mej en gång till.. ska ut för en nattcigg först tror jag dock.. Hoppas ni andra mår bättre än jag gör just nu.
Mattias och jag

Kommentarer
Postat av: Anki
2011-04-08 @ 09:16:48 URL: http://therosehasitsthorn.blogspot.com

Låter jobbigt =/ Det måste lösa sig för dig!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!