Eftermiddag i solen

Haha - vi kom på det att vi hade ju visst en brassestol i lägenheten + två utfällbara stolar. Linus gick till affären och köpte folkisar och så gick vi ut och satte oss i trädgården. Riktigt varmt och gött idag +26 grader i solen!!

När vi satt därute kom en man från radiotjänst och knackade på hos alla i huset - men vi var ute, så vi slapp prata med honom (och som jag skrev i ett inlägg innan idag så betalar vi redan TV).
När han gått kom grannen ovanför (Frej) ut på sin balkong (enda i huset med balkong förövrigt) som vetter mot bakgården där vi satt och undrade om gubben knackat på hos oss också. Frej förklarade krig mot radiotjänst - eftersom han inte heller hade några kanaler - och därför inte utnyttjade radiotjänsts tjänst.
Och ja, egentligen är det ju himla korkat att man ska behöva betala för en tjänst man inte använder.. faktiskt.. kan de inte bara lägga på den summan på alla TV-abonnemang man köper?? I så fall tvingar man ju de som har TV (med kanaler) och faktiskt kollar på den att betala.. eller??

Kommentarer
Postat av: Anonym
2011-04-19 @ 12:06:41

jag tänkte åka bil , kan kolla om dt finns plats över //erica p


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!