Sjuk igen.

Get Him to the Greek var en sjukt jävla rolig film!! Jävlar vad bra den var!! Rekommenderas!!

Idag är jag sjuk. Förkyld.. igen..!?? Jag fattar inte - jag blir ju aldrig sjuk!! =/
Började dagen med att se det senaste avsnittet av Desperate Housewives (massor av bra serier har börjat nu igen!!) och sedan satte jag igång med pluggandet.
Hela denna veckan är det instudering inför provet.. fick precis mail från min lärare som sa att jag för tillfället låg på VG. Nu har jag press på mej ju!! Jag satsade ju på G (inte alltför svårt att uppnå..). Vi får se hur det går. Jag är nöjd med G också.
Skönt att inte ha överlappande kurser denna veckan också. Jag är helt slut!! Känns som att jag skulle kunna sova några dygn i streck. Också skönt att jag förmodligen blir gräsänka ons-fre, så jag får plugga i lugn och ro.
Hoppas bara inte Linus försvinner hela helgen också - det vore bara tråkigt.

Kommentarer
Postat av: Anki
2010-09-27 @ 15:16:21 URL: http://therosehasitsthorn.blogspot.com

Tack för din fina kommentar kanja :) Och ja visst har vi alla haft den perioden då man super för supandets skull. Och tyvärr växer vissa inte ifrån det, men man ska ha i baktanken med att förmodligen mår inte den här personen bra. Det är säkert nåt bakomliggande problem som personen flyr ifrån.



Japp du har rätt vilket ex det är, men det är inte bara han utan en till innan honom. Och jag har förstått med att han har vuxit ifrån det vilket känns jättebra. Bra för honom och för de omkring honom.



Det kanske är det som är felet, jag har inte hittat det rätta gänget och festa med. Så kan det va ;=) Men oxå lite att jag förknippar alkohol och festandet med mitt förflutna. Inte bara exen då utan andra anledningar med.



Kram på dig och hoppas allt är väl med dig i ditt nya liv uppåt landet :=)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!