Om min födelsedag:

Igår var det min födelsedag. Jag brukar inte ha lust att fira min födelsedag såvida det inte är ett meningsfullt årtal.. Typ som när jag blev 18 och 20.. jag antar att 25, 30 osv också kommer falla i kategorin: "Meningsfulla årtal" såsmåningom.
Men jag blev i alla fall väldigt glad när posten kom och det bara var brev till mej =) Jag fick födelsedagskort från mamma, pappa och mormor - och de hade satt in födelsedagspengar på kontot.
Jag fick också paket från min morbror med familj. Susanne hade satt ihop ett litet care package till mej i födelsedagspresent. Jag älskar sådana presenter!! Fylla en påse eller korg med en massa olika grejer som kan passa den man ska ge den till. Jag vet inte, men jag blir så himla glad då - det är mysigt på något vis!!

Vid halv två kom Jonas och Sandra och hämtade upp oss. Jag och Linus hade tingat skjuts och sällskap till IKEA.
Vi var inte borta så hemskt länge, men vi fick mycket handlat!! Vi köpte ett köksbord + stolar (väldigt efterlängtat), dynor till stolarna, en trappstol att ha i hallen/när vi får folk hit och ja.. den är väldigt bra att ha (Linus har redan haft den till att sätta upp brandlarmet. Vi har ju så högt i tak att man omöjligt når opp utan att stå på något!!), lite blommor, en anteckningstavla och ja, lite ditt och datt.
Efter IKEA körde Jonas och Linus hem med grejerna och jag och Sandra väntade på att de skulle komma tillbaks för storhandling på Willys.
Och det blev en hel del handlat där med!! Men nu har jag spenat, broccoli och lite sallad - så jag slipper ha dåligt samvete för jag köper dyra veggieprodukter helatiden (det har jag iofs inte gjort så mycket - men det kunde ju lätt blivit så annars).
Linus köpte folkisar och tårta till mej med =)
Vi åkte hem och Jonas och Linus satte ihop bordet + stolarna. Sedan köpte jag och Linus pizza och bjöd på som tack för skjuts, hjälp och sällskap. Och så snackade vi om eventuell Monopolkväll ikväll. (Hoppas hoppas!! Monopol är ju så jäkla roligt!! Mitt, Pedersens och Addes CP-monopol är dock bäst!! - vi gjorde egna kort till det som var helt sanslöst roliga!!)

När Jonas och Sandra åkt hem pluggade jag in ett kapitel och Linus gick runt i lägenheten och letade efter skostället vi trodde att vi köpt. Han ringde till och med Jonas och undrade om vi glömt det i bilen. Jag kom med förslaget att han skulle kolla på kvittot - och vi hade inte ens köpt det. Vi höll i det inne på IKEA, men vi måste ha ställt det någonstans när vi skulle lasta på bordet..

På kvällen snackade jag med mamma och pappa en stund. Och så ringde mormor och grattade med.
Sedan åt Linus och jag tårta och tog någon öl vid nya köksbordet. Vi kollade inte ens på någon film eller serie igår - det var så skönt med köksbord och mysigt i köket, så vi satt bara och snackade.

Jag brukar inte tycka om att fira min födelsedag när jag inte tycker det är ett meningsfullt årtal, men 22-årsdagen var faktiskt kanon!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!