Jag har blivit riktigt sjuk alltså!!

Jag hostar så jag tror stämbanden ryker av. Järnsmak i munnen. Jag klöks av all hostan (men spyr inte tack och lov!!). Knaprar slemlösande och Ipren. Ont i hela kroppen. Te. Te. Te. Fryser. Svettas. Skakar. Frossa. Svullna ögon (svullen i hela ansiktet förresten). Svårt att äta. Svårt att stå - gå.
Ugh. Jag är riktigt sjuk!!

Dagen har spenderats med Sims 3, Grey's Anatomy och på tok för lite pluggande. Imorgon ska jag komma på rätt köl igen - om jag så måste ta en powernap var femtonde minut!!
Jag har stoooort prov på fredag, så det är en riktigt dålig vecka att bli såhär sjuk på!! Fan fan fan fan.

Linus åker till Vänersborg imorgon med. Jag som tyckte det skulle bli så skönt att vara gräsänka i några dagar!! Nu tycker jag det bara är jobbigt. Att vara ensam och må såhär. För Linus är så snäll och hämtar tabletter/vatten/te/tofflor/tjocktröja åt mej. För att jag är sjuk.
Nej, det är inte lathet/egoism. Till exempel när vi skulle äta idag - pommes, sojabitar (Anna Skippers.. vet inte riktigt vad jag tyckte än.. men Skipper vet jag att jag inte tycker om..) och bearnaisesås. Linus diskade medan jag lagade mat. Jag fick sätta mej ner flera gånger för jag orkade inte stå. Linus fick duka fram för jag orkade inte.
Jag åt lite pommes och kanske fem sojabitar innan jag började skaka och frysa. Sen började jag klökas och sa att jag fick plocka undan efter mej senare för jag var tvungen att lägga mej ner.
Men när jag kom ut i köket igen hade redan Linus ställt in maten i kylen.
Jag hade haft väldiga problem att klara av att laga mat+äta+plocka i ordning om jag vore ensam.
Så ni förstår, jag är lite orolig nu. För att jag inte mår så bra och blir ensam i några dagar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!