Ett såntdär vardagligt inlägg om vad jag hittat på..

De senaste dagarna har jag väl varit lite depp efter valet och allmänt uttråkad. Fick i alla fall tummen ur idag och laddade upp bilderna från bowlingen i inlägget före. Good.

Andra nya saker:
  • Jag har gått med i Vänsterpartiet (igårkväll).
  • Jag har sett samtliga avsnitt av Vampire Diaries (vilket kanske inte anses vara en bravad - men jag håller med de som tyckte jag skulle kolla på serien. Den är bra. Väntar med spänning på nästa avsnitt.).
  • Lärt Linus äta spenatsoppa (Tänk vad man lär varandra i förhållanden. Innan har jag till exempel lärt Linus hur kaffebryggaren fungerar.. så nu kommer han in med en kopp kaffe till mej varje morgon - trots att han inte dricker det själv. XD Schmart att lära honom det.. och helt utan baktanke..)

Internet fungerade inte i eftermiddags. Därför spenderades den till pluggande, kvittoräkning (jag och Linus har ju delad ekonomi.. och gud så vuxen jag känner mej när jag säger det) och så kollade jag på Hero.
En kvart in på filmen funderade jag på att stänga av, men det gjorde jag inte. (Den är faktiskt med i "1001 filmer du måste se innan du dör" - och jag tar den boken väldigt seriöst.) Och vet ni vad?? Den var helt fantastisk!! Bra som fan. Dessutom var den grymt snyggt gjord!! Absolut sevärd.
Nu ska jag och Linus till affären.

Kommentarer
Postat av: Johanna
2010-09-22 @ 21:15:46 URL: http://clapyourhands.blogg.se/

Menar det! Serien är spännande varje avsnitt tycker jag. Och Stefan blir snyggare och snyggare för varje avsnitt, hheheheh.

Postat av: Pekka
2010-09-23 @ 12:31:36 URL: http://tricolour.blogg.se/

Mmmm Hero är orgasm


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!