Omoderna örhängen och smått irriterad..

Igår var jag gräsänka nästan hela dagen. Linus åkte på skolresa till Norge.
Jag fick knappt något alls pluggat och spenderade dagen med Sims 3, X-Men och min vinflaska.
Nu är Linus hemma igen och allt är som vanligt. Det innebär väl något avsnitt av Grey's Anatomy ikväll kan jag tänka.
Nu kollar jag lite på X-Men. Favoritfilmer avsolut. Och längesedan jag såg dem.
Jag fick minsann godkänt på min insändningsuppgift!! Det ni!! Skönt att slippa komplettering.

Linus och jag satt precis och fikade. Han berättade vad han önskade sej i julklapp.
"Jag vill ha ett par nya örhängen. Men inte sådana fula, mönstrade ringar som alla hade i öronen när man var liten och precis tagit hål i öronen.."
"Jaha!!" svarade jag. "Du menar sådana här!!?" och visar ringen jag har överst i vänstra örat..
Jag får nog köpa örhängen till mej själv också.. jag vill ju inte klassas som omodern.. speciellt inte av min pojkvän som lever ut det 80-tal han knappt fick uppleva nu istället.. hmpf.

Jag har fortfarande hosta (haft det überlänge nu).. men nu har jag fått ont i bröstet med. Linus tror det är lunginflammation - vilket jag verkligen inte hoppas. Vi har ju inflyttningsfest (lite sent) nu på lördag med!!
Fredrik kommer hit redan på torsdag, sen kommer Bim, Josef och Dan på fredag. Pedersen kommer med - men hon kommer på lördag.
Första återbuden har kommit nu dock. Jag tyckte det var lite komiskt.. bara för att en främling (till mej och Linus) inte fick följa med hit så ville inte de komma längre. De fick tydligen inte ett acceptabelt svar från oss. Sjuk inställning eftersom jag aldrig blir bjuden till dem, bara Linus. Draaaamaaaa!!
Jag tycker inte om när det kommer en massa främlingar till mej - och alltid när jag har haft fest har jag sagt att det är endast inbjudna som är välkomna (undantag har förekommit någon gång).
Och på en inflyttningsfest vill man väl verkligen bara att bjudna kommer?? Folk man känner?? En inflyttningsfest för mej är ju till för att vänner ska se hur man har det i nya lyan, men det ska vara lite festligare än ett vanligt fikabesök.
Jag gör säkert jättefel i att skriva detta på bloggen, men vafan. Det är min blogg och jag bestämmer innehållet. Man kan inte älska alla.

Jag tänker ha kul på lördag i alla fall, och jag är skitglad att i alla fall några av mina vänner hade möjlighet att komma upp. Att hitta passande datum för alla är något av det svåraste som finns.. =/

Jag och Bim bjuder på skönsång (SingStar) på nyårsafton.. XD


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!