Pissed off..

Folk som bara kommenterar min blogg för att göra reklam för sin egen blogg behöver inte göra sej besväret. Jag godkänner inte de kommentarerna ändå - och jag går heller inte själv in och kollar på era bloggar. Vafan bryr jag mej om hur du träffade din man och vilken "udda" historia det är?? Bryr jag mej om att du var "livrädd" för att bli flickvän åt någon?? Nej, nej, NEJ!! Folk som gör reklam för sina egna liv för att få dem att verka mer intressanta än de verkligen är.
Tro mej - jag hittar själv de bloggar jag vill läsa. Jag älskar att läsa bloggar - speciellt på morgonen med en kopp kaffe i handen. Men inte fan ska MIN BLOGG vara någon jävla reklamsida för era bloggar.
Om ni faktiskt läser mina inlägg istället och kommenterar något vettigt så får ni förmodligen både kommentaren godkänd och ett besök från mej på er blogg. DET är ett vettigt sätt att ragga läsare på.

Ett tips: Vill ni ha fler läsare så annonsera på Bloglovin istället. Där kan ni beskriva era bloggar kortfattat och folk kan välja själva om de vill gå in där. Där gör ni reklam för en billig peng utan att kasta era bloggar i ansiktet på folk. Och tänk så tidsbesparande!! Då kan ni ju skriva något vettigt på era bloggar undertiden ni annonserar. Piece of fucking cake.

Jo, jag vet att jag är sjukt irriterad över vad som kan verka vara småsaker. Men jag tycker om min blogg (även om jag skulle vilja ändra designen helt och hållet).. och visst, jag kan skriva om vardagliga, tråkiga saker.. men ibland får jag ju till det också - och kommer med något roligt eller till och med vettigt. Då vill ju jag att folk läser det jag säger och ger feedback.. inte att de bara kikar in hos mej för att göra reklam för sej själva.
Ja, ibland känns det faktiskt som att de gör intrång hos mej - och det är den stora anledningen till varför jag klippte fria-kommentarsfunktionen och bestämmer själv nu.

Detta skulle bara bli en liten text i form av "förresten:" i ett helt annat inlägg, men sedan insåg jag att jag är så sur över detta, och texten blev så lång, så detta fick bli ett inlägg för sej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!