@home

Resan hem gick bra, men gud vad jobbig den var.
Allt gick smidigt ner till Göteborg. När jag kom dit stod det att mitt tåg avgick från spår 13.. hade jag varit skrockfull hade jag sett det som ett dåligt omen.
Fem minuter senare var mitt tåg inställt. Såklart var det ersättningsbussar som kom in.. jag undrar dock varför de måste gå så långt ifrån själva stationen. Till och med långt från Nils Ericssonterminalen!!
Bort gick jag i alla fall och stod och väntade i blåsten med några få andra medelSvenssons. Plötsligt var där fullt av folk dock - och ingen var svensk. Alla pratade något språk jag inte kunde gissa och de kom kedjerökande med dragspel, speglar, tavlor, ungar på armen.
En buss kom till slut. Det var en väldigt "tattig" buss - det är nog faktiskt första gången jag inte velat sätta mej på en buss. Ut från bussen rusade fyra kedjerökande utlänningar till.
Men det hela verkade på tok för "Sovjet" för att vara sant. Vinter, kallt, blåst, kvinnor med hucklen, kedjerökande män och hela deras bohag med sej.. är det inte så man brukar gestalta Sovjet??
Det kom två andra bussar - den "tattiga" bussen var faktiskt inte ämnad för oss. PUH!!
En kraftig försening blev det, men jag kom till Halmstad till slut.
Mamma och jag gick lite på stan. Jag hade glömt att ta med alla underkläder jag behövde (det brukar vara det första jag packar ner.. så - fail), så jag fick helt enkelt köpa nya. Jag lyxade även till det med att köpa nya linser - för mina är egentligen för gamla (så jag har dem bara när det kommer främmat eller är "fest").
Sedan mötte vi upp Dan och gick och fikade.. jag och Dan drack öl. Det förtjänade vi.
Sen åkte vi hem.
Det känns lite konstigt att se sitt (MITT!!) rum nu:

En massa böcker som INTE är mina..

Jag hoppas inte pappa tror att han kommer få sitta vid datorn hela kvällen där nu. Jag ska ju faktiskt sova därinne.
Mamma titulerar MITT rum som "gästrummet".. Nej, det är fan inte gästrum nu på en och en halv vecka. Det är MITT rum igen!!
Förövrigt fick jag mina (försenade) födelsedagspresenter av Dan idag.. En klocka, en flasköppnare och en kortlek med Mao.
Han är charmig, min bror!!

Nu ska jag dricka julmust och plugga. Jag har slutprov imorgon samt en insändningsuppgift att göra.. jag fick inte tillräckligt pluggat på tåget. Det är lite svårt att plugga Affärsjuridik utan tillgång till en lagbok helatiden. Jag kollar på nätet - men det hade jag ju inte på tåget.
Jag fick också tillbaks min förra insändningsuppgift idag. VG fick jag, vilket överraskade mej!! Jag trodde inte jag skulle få godkänt ens!! Dock hade jag inte lämnat lagrum till alla uppgifter (för jag hade inte hittat något eller trodde inte det behövdes i "vad tror du"-frågor), och det var tydligen inte så bra. Jag gjorde i alla fall mitt bästa. Och fick VG. Nu hoppas jag att jag klarar resten av kursen med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!