Funderingar..

Min resväska är nästan helt packad. Jag går upp vid halv 7 imorgon (samtidigt som Linus som ska iväg och jobba). Mitt tåg går 09.04. Jag har inte varit hemma på så länge!! Det ska bli skönt att komma hem.

Julia (gjorde ett inlägg för några dagar sedan om att hon och hennes pojkvän förlovat sej) skrev till mej på FB nu med och undrade hur läget var. JAG SAKNAR HENNE!! Jag saknar hennes pojkvän med. Han är nog lika snäll som Linus. Både Mattias och Julia är jättefina människor.
Jag skrev ett långt inlägg tillbaka och sa att i januari måste vi minsann ta oss i kragen och träffas igen. Såhär kan vi inte hålla på ju!! Vi träffades i början av sommaren senast (har jag för mej - scheisse, jag kommer inte ens ihåg det!! .. kan ha varit i våras med..).
Fina vänner ska man vårda ömt. Som jag sa i "inlägget om mej" så är jag dålig på att höra av mej. Julia och Mattias är fina vänner. Definitivt.
Många andra vänner från Löfta har jag tappat kontakten med eller hört av mej till för lite. Sammi har jag, trots att jag lovat flera gånger, fortfarande inte träffat igen.
Emma träffade jag i somras, men vi håller inte kontakten aktivt.
Marie är väl den jag har bäst och mest kontakt med - men även där kan jag bättra mej mycket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!