Ett skamligt erkännande..

Paus i pluggandet och jag läser bloggar och dricker kaffe.. och för att skriva detta inlägget måste jag erkänna en sak: Jag läser skvallerbloggar. Falsksanning och Gossips - jag läser dem flera gånger om dagen (via bloglovin - dvs jag prenumererar på dem).
Jag läser Kissies blogg - men prenumererar inte på den. Och efter Paow och Hugo gjorde slut läser jag deras också (fast jag aldrig gjort det innan) - och detta bara för att jag älskar draaaamaaaa.. men jag finner dem inte intressanta alls - förutom just allt med otroheten. Jävlar vad man är nyfiken av sej. Usch.
Jag har också läst Nemos och Jockibois bloggar efter detta, finner dem helt sjuka (fast faktiskt mer intressanta än tidigare nämnda bloggare.. de är ju i alla fall trevliga i sina inlägg nästan alltid).
Jag vet: SKAMLIGT av mej, minst sagt.

Tyra (vars blogg jag aldrig går in på, bara läser rubriken på någon skvallerblogg) skrev något blogginlägg om hur man borde införa åldersgräns för att föda barn (hur seriös hon var vet jag inte. Jag läser inte hennes blogg). På skvallerbloggarna står det om hur DennisM (en annan jag inte läser) kommenterat på FB.
Detta var bilden till inlägget:

Johanna, vad farao gör du där!?

Men nu ska jag försöka avskvallerbloggifiera mej och bara läsa vänners bloggar eller bloggar jag faktiskt bryr mej om. Folk som faktiskt har något vettigt att säga. För att erkänna att jag läser skvallerbloggar är faktiskt lite pinsamt..

Kommentarer
Postat av: Johanna
2010-11-04 @ 16:16:57 URL: http://clapyourhands.blogg.se/

HAHAHAHA jag kunde inte låta bli att kommentera juuuu, han har blivit så störd på senaste tid. Jag läser ju också en massa bloggar ;P

Det roliga var att när jag hade kommenterat det där så tog han bort mig som vän. Moget?!?!?



Nu är jag D-kändis ;););)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!