Where am I heading??

Idag mår jag inte alls bra.. tog tempen, men jag hade inte feber.. frossa och huvudvärk har jag som faen i alla fall - därför har jag vilat hela förmiddagen.

Gårdagens melankoliska känslor är inte helt borta idag heller.. Jag skyller på vädret och oro.. för värdet är sådär halvdant och jag är orolig som tusan.. för lägenheter (trots att mamma försöker lugna mej med att vi precis bara börjat leta) men också för studerandet efter sommaren. Imorgon ska jag ringa studievägledaren och boka in en tid hos honom - och idag tänkte jag plocka ut några kurser jag skulle vilja läsa.. men tills jag vet hur det blir (jag vill bara få klartecken för att läsa 100% på distans efter sommaren och ett startdatum) fortsätter jag vara orolig..
.. när jag tänker på det så är jag mer orolig för studierna än lägenheten..
Visst, jag är en väldigt impulsiv människa och gillar att vara impulsiv.. Livet blir lite mer spännande då.. Men nu har impulsiviteten stannat av lite smått och jag vill ha stenkoll på vart jag är på väg. Nu har jag ju ett mål - och vill bara lyckas. Disciplin!!
.. så fort allt löst sej återgår jag nog lite till att vara impulsiv.. som jag sagt många gånger innan: Det finns ingen känsla som slår den att en dag få för sej att packa sin väska, beställa en biljett och att dagen efter sätta sej på ett tåg bort härifrån!! Det är frihet det!!
Men jag kommer nog samla en hel del vuxenpoäng efter sommaren med.. jag måste ju hålla fokus på studierna.. men om allt går vägen skulle onekligen mitt liv bli lite lättare!!

// XO

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!