Söndagskväll..

Nu ska jag snart gå och lägga mej, men fick lust att skriva av mej lite först..

Idag har jag och Linus testat att sätta upp tältet vi ska ha på SRF. Snacka om att jag hux flux blev jätte-festivalsugen!!
Hursom - vi satte upp det för att se så det var någorlunda helt och för att jag ska kunna förklara vad som är fel på det för Josef - som ska ta med vårt tält och sätta upp när han åker ner (dagen innan oss).
Det kommer nog bli bra!!

.. vid två-tiden körde vi till Halmstad för att vinka av Linus vid tåget.. Det är alltid så trist att säga hejdå.. och när man kommer hem igen känns det så tomt!!

Annars idag har jag varit lite borta.. jag hade en mardröm inatt som fortfarande plågar mej..
.. jag drömde att jag gick på en skola och att i bildsalen på min hylla i ett skåp hade jag två små, små spädbarn som jag tog hand om. De var inte större än att de fick plats i handflatan!! Men efter en rast hade vaktmästaren flyttat på skåpen och barnen klarade inte av kylan då de hamnade så nära fönstret. Då jag tog upp dem var de iskalla och den ena var lila och stendöd. Den andra var också död, men jag fick liv i den efter att tryckt med mitt pek- och långfinger på bröstet för att massera hjärtat. Den dog några gånger till - men jag fick alltid liv i den igen efter en stund.
Så förvandlades det överlevande barnet till Linus - som led av sitt hjärta så mycket att han alltid fick gå runt med en filt om sej och kunde inte anstränga sej alls mycket!!
.. och sen var han givetvis tvungen att åka hem med - och då var jag jätteorolig för att han inte skulle klara resan för sitt dåliga hjärta..


.. skumm dröm va?? Den var så obehaglig och jag har gått och tänkt på det hela dagen.. jag är inte mycket för drömtydning och sånt - men jag har hört att det betyder att något dåligt kommer att hända om man drömmer om spädbarn. Och jag drömde om två!! Och det ena dog och det andra dog nästan - men trots att han överlevde så led han ändå långt efter!! Fy..

Imorgon är det måndag och en ny vecka.. jag har sjukt mycket att göra och ser inte alls fram emot den!!
Imorgon ska jag hålla föredrag om globaliseringens påverkan på kulturen på samhällslektionen.. och tills på tisdag måste jag skriva om min uppsats i engelska - för alla i klassen skulle göra det.. hmpf. Och på tisdag kväll direkt efter skolan ska vi köra till Josef för att lämna tältet.
På onsdag ska jag och Rebecca kanske fika - vilket jag ser fram emot.
På torsdag måste jag ringa studievägledaren och boka möte - nu måtte jag väl ändå få reda på hur det blir efter sommaren!?
På fredag har jag nog inget direkt.. och helgen kommer nog bli rätt rolig - jag och morsan ska till Markaryd och rocka loss till Easy Livin'!!
.. annars i veckan ska jag försöka börja packa lite inför Sweden Rock så jag är förberedd.. måste försöka få tag på billig öl med.. och så ska jag göra lite ditt och datt.. det är mycket nu i alla fall!!

Nu säger jag godnatt!!

// XO

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!