Febrigt och förkylt..

Första dagen efter lovet och jag är för sjuk för att gå dit. Visst - jag längtade ju inte precis tillbaks till skolan men det jag är riktigt sur över är att på skapandelektionen i eftermiddag skulle vi få scrappa.. Och DET ville jag minsann vara med på!!

Men jag har legat och vilat hittills och nu ska jag sluta ligga och "lata" mej. Jag ska hoppa ur pyjamasen och i favoritjeansen och någon T-shirt (typ vardagsklädseln), skutta nerför trappan med Jane Eyre i handen (läxa), göra ljuvligt kaffe och sedan dricka det med välbehag - samtidigt som jag läser.
Efter det ser jag fram emot att få se hur Linus ser ut då han kommer från frisören!!
En film ska jag hinna med idag också. Surrogates, 9 eller Hero?? Jag får se vilken jag väljer.. Och så ska jag försöka få något tecknat med..
Men först och främst läsa Jane Eyre faktiskt.. för vi skulle föra loggbok och skriva uppsats i engelska C om den sedan.. Glömde ju ta med den när jag åkte iväg över lovet - så istället var jag fast med en chick lit av Jane Green (vilket funkar det med - men jag anser knappast hennes böcker vara litterära mästerverk. De är mest tidsfördriv.).. Loggboken ska vara klar om typ en vecka med och jag har inte börjat läsa än.. Men jag är övertygad om att jag hinner läsa ut den i tid ändå - det är ju favoritboken och jag kan den i princip utantill. Kanske hade jag någon liten baktanke då jag valde att läsa den av alla böcker läraren lagt fram åt oss??
Man får inte vara dum om man ska vara smart!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!