Sentimental söndag..

Idag vaknade jag vid elva och hade en lugn förmiddag. Jag och brorsan satt och sjöng Evert Taube en stund och gjorde mat ihop.. sedan har jag packat.. och packat.. och packat..
Men jag tycker det är rätt roligt att packa!! Det är knepigt - för jag är bra på att få ner så mycket kläder jag kan i resväskor.. men inte på att få ner så mycket saker jag kan i lådor.. men hittills har det gått rätt bra!!
Man hittar en massa saker nu när man plockar som jag hade glömt bort. En massa minnen!! Och det märktes inatt då jag sov. Jag drömde om folk jag inte träffat, pratat med eller tänkt på på evigheter!!
När man hittar sådana grejer som är väldigt minnesladdade då blir man såhär melankolisk och bara sätter sej på golvet och minns, ler, skrattar, gråter eller bara tänker.. så effektiviteten är väl inte helt på topp helatiden, men vafan!!

.. har ni förresten sett min Jack Skellington-byst som pratar, har tillhörande tomteskägg och luva samt specialutgåva av filmen (Nightmare Before Christmas - såklart)?? Jag köpte den av Fredrik i julas!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!