Begäran om kompletterande dokument..

Guess what?? Jag fick svar från CSN.. eller svar och svar.. "Begäran om kompletterande dokument"..
Studievägledaren hjälpte mej att fylla i pappren i ansökan, så dem var det nog inget fel på. Däremot hade de hakat upp sej på att det nu stod att jag gått gymnasiet - men innan inte.. Så jag fick fylla i enkäten de skickat med, förklara att det är gymnasiekompetensen jag nu skaffat - motsvarande gymnasial utbildning och det är därför det stod som det gjorde. Skickade även med mitt samlade betygsdokument från gymnasiet + omdömet och behörighetspappret från folkhögskolan.
.. så efter att ha väntat nästan tre veckor på svar får jag vänta ytterligare.. helt i onödan tycker jag - för i ansökan kollade jag till och med efter om jag behövde skicka med något extra - men det verkade det inte som..
.. hoppas man får lite förtur nu i alla fall - jag vill inte vänta lika länge till. Det känns förjävligt just nu.
Ringde till Linus och storbölade i telefonen direkt efter jag fått brevet.. jag pallar inte mer..
Sedan cyklade jag ner till biblioteket och tog kopior på det jag behövde och fick bibliotekarien att skriva under på att kopiorna överrensstämde med originalen, cyklade vidare till posten för att köpa frimärken och väga brevet (4 papper i ett kuvert kräver två frimärken.. nu vet ni..). Jag la det på lådan och drog vidare till kiosken. Där köpte jag cola och Piggelin.. det förtjänade jag fanimej..

CSN - not my friend.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!