Helgen..

Hej på er!! Jag har verkligen inte varit världsbäst på att hålla er nyfikna uppdaterade om vad som händer i mitt liv de senaste månaderna.. jag springer väl runt i någon kärlekseufori och tänker inte på mycket annat (.. vilket faktiskt är väldigt sant egentligen)..

På lördagen var jag med när Linus och bandet gjorde soundcheck och senare på kvällen var det ju spelning med. Sjukt rolig kväll!! Knökat med folk - och vilket trevligt folk dessutom!! Massor av "kändisar" som man alltid tycker är lika roligt att träffa.



På söndagen myste jag och Linus ner oss på kvällen. Åt chips, gosade och kollade på Polisskolan och Dårfinkar innan vi gick och la oss. Det var en perfekt kväll!!

På måndagen gjorde vi mest ingenting. Bara njöt av de sista timmarna tillsammans för denna gång. Alltid lite tråkigt att åka ifrån varandra - men så är det och så får det vara ett tag till.
     Då jag kom hem gjorde jag lite skolarbete och kollade på Grey's Anatomy innan jag somnade.

Idag var det vanlig skoldag. AMP-arna är tillbaka nu och breder ut sej över hela skolan - som i sin tur bugar för dem och kysser deras fötter. Jag må ha mycket emot min klass just nu - men att kräla för AMP-are sysslar de minsann inte med i alla fall!! Bra bra.

Imorgon är det onsdag - det vill säga att jag är ledig. Jag ska försöka gå upp rätt så tidigt (typ vid 9 - vilket inte är jättetidigt - men man ska ju inte överdriva heller.. man är ju faktiskt ledig!!), tvätta, städa, skriva skolarbete och försöka påbörja mitt CV.

// XO


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!