Vinterkräksjuka och Alla Hjärtans Dag??

Jag mår inte så bra ikväll.. misstänkte vinterkräksjukan innan idag - men nu är jag inte så säker längre.. det är lite bättre nu i alla fall!!
Sitter och lyssnar på Pachelbels Kanon i D-dur.. Helt underbart!! Snart ska jag göra mej i ordning för kvällen och kanske kolla lite på någon film innan jag lägger mej.. fast egentligen är det jävligt dumt att sätta igång en film efter 21.00 en vardag..

Idag fick förresten Linus ett litet paket från mej med posten.. han får dock inte öppna det förrän på söndag!!
.. för på söndag är det ju den dagen.. och enligt mej är det verkligen som Stig säger i ICA-reklamen - en dag som uppfunnits för att företag ska sälja mer.. Jag tycker inte om Alla Hjärtans Dag. Jag tycker man borde visa sin uppskattning alla dagar och vissa dagar lite extra bara för att =) Förväntningarna den 14:e februari är dock skyhöga och jag tycker det är helt fel..
Ändå så fixade jag något litet.. bara för att det är den dagen..

                                       Firar ni Alla Hjärtans Dag??


Kommentarer
Postat av: Johanna
2010-02-11 @ 23:34:54 URL: http://clapyourhands.blogg.se/

Nepp! Jag firar inte alla hjärtans dag. Jag tycker inte man ska favorisera en dag för just kärlek. Alla 365 dagar på året ska vara kärlekens dagar! 14:e februari är bara ett sätt för företag att tjäna pengar, precis som ICA-reklamen säger och jag avskyr att ge bort gåvor "bara för att". Bara för man ska... Bara för man borde göra det.



Så nej, inget firande för mig inte! :)

Postat av: Shibby
2010-02-12 @ 03:51:13 URL: http://shibbythatsme.blogg.se/

Postat av: Shibby
2010-02-12 @ 03:52:07 URL: http://shibbythatsme.blogg.se/

först oj tror du fick en tom kommentar av mig xD



nja firar inte den så mycket, får hellre något fint någon helt random dag faktiskt mer uppskattat då lixom ;P

Postat av: Anki
2010-02-12 @ 20:45:40 URL: http://egoanki.blogg.se/

jag gillar ju alla hjärtans dag :) av den anledningen att det är inte alla som gör nåt extra spontant till de man bryr sig om och denna dag kan göra sig påmind om dem vi bryr oss om :) fast jag har faktiskt aldrig firat den.. inte särskilt.. skickar kort med söta meddelanden till min familj, vänner o pojkvän, köper nåt godis till mamma o pappa, mycket mer än så blir det inte..



denna gången har jag däremot skrivet ett litet kort till macke om varför han betyder så mkt för mig, han har inte fått det än :) små saker tycker jag är det bästa =) behöver inte va så jävla stort =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!