Måndag-onsdag

Hittills denna veckan har jag inte haft så stor lust att skriva här.. ibland finns inget att säga och ibland behöver man tänka innan man yttrar sej..

Som vanligt hade jag måndagsångest, fast dagen passerade relativt lugnt. Jag fick mycket gjort i skolan - det kunde jag vara nöjd över.
Igår misstänkte jag att en av mina lärare gjort om i sin planering och lagt in en lektion om prestationsångest i ett av sina ämnen på grund av min katastrofala redovisningen i fredags.. Om det var så att det var på grund av mej var väl tanken god, men jag kände mej väldigt träffad och utpekad.. Många på den lektionen har näringslära också - och visste vad som hänt.. och hur man ska klara av att hålla redovisningar inför grupp var ett område som diskuterades flitigt.
Jag funderade på ifall jag skulle ta min väska och gå - jag ville inte vara där. Dessutom tog jag nog inte in någon info från lektionen - jag var så ledsen och besviken.. och det var det enda jag kunde tänka på..

Igårkväll kom Bim förbi och drack kaffe med mej. Så det blev ett bra avslut på dagen!! Vi snackade om vad man kunde hitta på i sommar och så snackade vi om nästa fredag - då vi ska till R1.

Idag gick jag upp väldigt sent och därmed blev hela min dagsplanering helt upfuckad.. jag har kört två maskiner tvätt i alla fall, hämtat ut mina nya jeans på posten, kollat på Åter till Cold Mountain, beställt tågbiljett och plockat lite på rummet.
Misstänker att jag börjar bli förkyld - och det är piss. MEN Aerosmith kommer till SRF i år!! JAG VILL DIT!!

Imorgon kommer jag ha fullt upp med. När jag kommer hem från skolan blir det att packa inför lovet då jag ska luffa runt =)

Men nu ska jag dricka te och ha det mysigt resten av kvällen.

// XO


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!