Hemma!!

Det gick allt bra att ta sej till Löfta på tisdagseftermiddagen. Jag missade dock pendel och buss - men de vart schyssta mot mej och lät mej åka med nästa =)
På tisdagskvällen gick jag och Marie till kära gamla Svanen och drog med oss Maries kompis Rikard med. Vi var inte ute så länge - och det var grymt skönt att gå och lägga sej sedan. Jag var riktigt sleten efter resan må jag säga!!
På onsdagen sov jag länge - men kom i alla fall upp till förmiddagsfikat vid 10. Träffade lite gamla vänner - så som Johan, Katti, Sabina, Richard, Anders m.fl. Träffade även på mina gamla lärare =)
På kvällen körde vi en repris på tisdagskvällen och stack till Svanen. Det var Tequilaonsdag - men vi höll oss bara till öl och vin i alla fall. Och tur var väl det - för annars hade jag inte fått en nådig bakfylla dagen efter!! (När jag tänker på det var den faktiskt inte så nådig i alla fall..) Vi lyckades få Svanen att hålla öppet för oss tre en timme extra - vilket var en bravad. Kort efterfest blev det med då vi kom till internatet igen.

Marie ville inte vara med på bild - så det blev bara en på mej och Rikard..
(Och den bjuder jag på - för fan vad rolig jag ser ut!!)


På torsdagen gick vi upp till förmiddagsfikat där jag köpte mej en välbehövd Cola innan jag skulle ta bussen in till Kungsbacka - för att sedan ta tåget till Falkenberg.
Julia och Mattias hämtade upp mej på tågstationen i Fbg och på vägen "hem" körde vi inom Sia för att köpa en massa glass. Mumma!!
Det blev inget Harry's på kvällen för Mattias och Julia var inte direkt krya någon av dem. Istället stannade vi hemma, käkade asgod lasagne, glass, chips och såg på Baksmällan (riktigt rolig film!!).

Och igår körde Mattias in mej till stationen igen och jag tog tåget till Halmstad.
Från Halmstad skulle jag åka buss - och i väntan på bussen satt jag inne i väntsalen och läste lite. Hux flux kommer något knäppt lodisaktigt psykfall och sätter sej VÄLDIGT nära mej. Han pratar för sej själv och beter sej allmänt konstigt så jag hoppar ett steg.. ingen normal sätter sej så nära en annan - och han var riktigt läskig. Efter ca tio minuter ser jag i ögonvrån hans hand komma trevandes och så tar han tag i min halsduk och mumlar "fin tröja.. fin tröja..". Av ren reflex slår jag till honom med handryggen i ansiktet och stirrar på honom förbannat. Då springer han iväg och låser in sej på toaletten. LÄSKIGT SOM FAN!! Jag går ut ur stationshuset och ringer morsan och Linus för att berätta vad som hänt och prata av mej innan bussen kommer.. Fy fan..

När jag kom hem käkade familjen pizza och sedan kom Bim, Emma och Pontus hit. Vi skulle sitta och dricka lite här innan R1 - där det var spelning. Två band spelade - jag kommer dock inte ihåg vad något av dem hette. Det första var i alla fall inget att ha - målbrottssmåttingar som försökte growla. Men det andra bandet var lite bättre.
Det var lite trevligt folk där - vi kände dock knappt någon. Men jag och Bim delade på en kamikaze och blev lite runda om fötterna - så på det hela får det väl räknas som en bra kväll!!

Idag har jag inte gjort så mycket.. plockat lite på rummet och kollat på Bröllopsfotografen.. men jag behövde en slappedag idag!!
Linus beställde i alla fall Sweden Rock-biljetter till honom själv, mej och Fredrik idag. Yay!! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!