I'm going home..

Imorgon bär det återigen hem till de småländska skogarna!! Var ju bara några veckor sedan jag var där, men nu är det ju jul och allt.
Ska faktiskt bli skönt att komma hem igen.. till tystnaden.. för var det något jag uppskattade när jag var hemma sist var det just det - tystnaden. Det är så jävla många som klagar på "hålan" Strömsnäs (när jag var hemma sist stod ett gäng människor, äldre än mej, vid bussen och deklarerade att de "fått nog" av "hålan"..). Jo, Strömsnäs är jävligt nedgånget och det kanske inte finns så mycket att göra. Lösningen är att umgås med folk man trivs med och så kommer man automatisk på saker att göra!! Vi söp.. för det mesta.. det är ett faktum. Men roligt hade vi!! Och om man går en bit utanför centrum så är det faktiskt fint i byn. Naturen är helt underbar.
Att påstå att Strömsnäs är en håla är att spotta på samhället vi växte upp i och folket som finns där. Jag klagar inte direkt på min uppväxt. Och vad gäller folket så finns det en hel del korkade människor - men jag har aldrig umgåtts med dem.. varför skulle jag lägga tid på att umgås med folk jag inte vill umgås med?? Nej, jag har omgett mej med bra folk. Vettigt folk. Jag klagar inte på Strömsnäs, för jag har inget att klaga på.
Jag har kommit underfund med att jag inte är en stadsmänniska. Och hur mycket jag än trivs i vår lägenhet så är jag verkligen ingen lägnhetsmänniska.
Strömsnäs från sin vackra sida.. nu är det något snöigare dock..

Kommentarer
Postat av: Anki
2010-12-19 @ 22:53:43 URL: http://therosehasitsthorn.blogspot.com

Jag är inte heller nån stadsmänniska, även om jag bor i en "stad", kan ju inte riktigt kalla den en stad. Är ingen lägenhetsmänniska heller, vill bo i ett hus på landet =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!