Guess what!?

Nu när jag var hemma och träffade en massa folk jag inte träffat på länge så fick jag samma fråga av nästan varenda en av dem: "Målar du fortfarande??"
Och det gör jag ju inte. Jag kladdar inte ens i mina anteckningsblock!! .. vilket verkligen inte är likt mej eftersom jag gjort det i evigheter.. varenda utvecklingssamtal när man var liten: "KLADDAR!! KLADDAR!!" På proven i högstadiet var man tvungen att sitta kvar tills lektionen var slut innan man lämnade in provet - även om man var klar med det. Provets baksida (där man fick kladda om man ville) brukade vara fullklottrat. Förutom betygssättningen på provet brukade mina lärare skriva någon liten kommentar till det jag ritat också. XD
Min bildlärare Theis hoppades på att jag skulle bli serietecknare, men jag gled nog från det när jag gick upp i gymnasiet - trots att jag inte kan sätta fingret på vad jag egentligen målar i för stil.. det är väl någon blandning mellan popart och urban street art (vilket i och för sej är jävligt brett) kanske.. jag vet faktiskt inte.. jag har nog kommit på vilken stil jag ska använda mej av i alla fall..
Nör jag vart skoltrött i gymnasiet och slutligen hoppade av den skolformen för gott tog jag ett "sabbatsår" innan jag pluggade in gymnasiet på annat sätt och pluggade bild- och konst på Löftadalens folkhögskola. Jag gjorde på tok för lite av tiden där och skötte mej väl inte jättebra - men jag lärde mej ju saker och kunde inte haft ett roligare år. Jag mådde bättre av erfarenheten.
Men så var det dethär med motivationen och lusten.. jag har inte tänkt att jobba med måleri i framtiden och jag har inte sett det som en hobby heller riktigt.. det är bara något jag kan göra som jag faktiskt är helt okej på..
Jag tror inte jag målat klart en tavla sedan jag målade av Vickys dotter i födelsedagspresent till henne.. Det var ju över ett halvår sedan!! Mer än det!!

Hursom - gissa vem som grundmålat en duk nu??
Jag får alltid lite dåligt samvete inför julen - har man verkligen fixat bra julklappar till alla?? Den jag funderar mest på nu (förutom Linus julklapp) är brorsans. Alltså, den är bra.. men jag vill få en "wow-effekt".. och brorsan önskade ju sej en tavla med. Så blir den bra får han den - som ett komplement till den "riktiga" julklappen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!