Dag 13 - Denna veckan

Denna veckan har varit händelserik och jag är helt slut av den - och då är den ändå inte slut!!

I måndags åkte jag till Markaryd där Vicky hämtade mej. Vi umgicks hela dagen och så fick jag träffa hennes mamma och leka med lilla Setina också.
I tisdags var jag hemma och pluggade hela dagen. Jag lagade mat till morsan med och så kollade vi på Atonement.
I onsdags var jag i Timsfors hela dagen och hjälpte till. Roligt som tusan att träffa alla ungar och lärare igen.
Igår reste jag hela dagen. Upp tidigt som satan. Bil till Ljungby, buss till Halmstad - där jag hängde med brorsan som var bakfull. Vi drack kaffe och tjötade. Från Halmstad tog jag sedan tåget till Göteborg för att där byta till Karlstad-tåget. Jag kom hem sent och det enda som hanns med igår förutom resandet var mat och Grey's Anatomy. Sedan somnade jag som en stock.

Idag pluggar jag och har även städat/diskat lite.. hyresvärdinnan och hennes bror (vaktmästaren) kommer någon gång under dagen för att kolla på vår kyl och frys. Det är något fel på frysen - den fryser inte som den ska.
Eftersom de kommer idag har jag också gjort mej i ordning så jag ska se proper och respektabel ut. Jo, jag är lite rädd för hyresvärdinnan. En liten dam på 75 bast med vitt hår som går lite dåligt. Tanter är farliga vettni!! Så fort jag ska samtala/träffa äldre så blir jag alltid så överdrivet artig. Tack och bock, tala tydligt och högt.. blaha..
Jag hoppas dock de inte hinner komma förrän Linus och Fredrik kommit hem. Jag vill faktiskt inte träffa dem ensam.
Ja - Fredrik kommer också. Han ska stanna här över helgen. Vet inte om det blir utgång eller så - men kanske.
Annars i helgen måste jag plugga en hel del. Jag ligger nämligen lite efter.

Och på tal om pluggeri och sånt - fick mitt besked från CSN för nästa termin nu - och det beviljades. Skönt att slippa oroa sej för att de ska hålla på och strula som de gjorde i höstas.

Kommentarer
Postat av: Anki
2010-12-10 @ 13:35:17 URL: http://therosehasitsthorn.blogspot.com

Jag tycker att man alltid känner en viss oro för csn, usch, ska bli skönt o slippa det sen, ja förutom skulderna man måste betala tillbaka :S Fick med beviljat till nästa termin, tog en lättnads suck när jag fick veta det.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!