Småföretagande A är ett väldigt diffust ämne..

.. jag bråkar lite med min lärobok..

Uppgift 6:1 Vad ska du köpa?
"Galaafton med stor fest." Du har blivit bjuden till denna fest och har inga kläder som du kan använda. Du måste köpa nytt från topp till tå. Problemet är pengarna - 1500 kronor. Inte ett öre till. Så några alltför dyra festkläder kan det inte bli tal om. Men det måste vara festliga kläder och får inte se för vardagsaktigt ut.

Vilka olika köpalternativ har du för dina festkläder?


Mitt svar: Jag är en sådan person som går på bröllop i Converse, en T-shirt och blåjeans. Jag tar det jag har hemma och är snygg ändå.

Facits svar: Allt från långklänning och enkel smoking (ev begagnat!) till fantasiskapelser. Från sylvassa klackar och svarta lackskor till anti-stil (gympadojor). Ett strategiskt val: Anpassning till "alla andra" eller något udda/avvikande?


(Ehumm.. jaja, uppmuntra till eget tänkande, men ha ändå facit på det..)
Mitt nya (anpassade) svar: Jag hade köpt något snyggt och enkelt (som ser lite mer festligt ut) i en vanlig klädbutik och sedan lagt lite pengar på accessoarer i någon annan "vanlig" butik.. typ som till nyårsafton.. allt fint behöver inte vara dyrt. Jag la nog max 650 spänn på detdär..

Undrar om sådanahär frågor kommer på tentan nästa fredag och hur i hundan de betygsätter dem i så fall.. folk är väl olika??
Och 1500 spänn skulle jag kunna få att räcka till kläder för en galaafton och mycket, mycket mer!!



// XO



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!