Jag är inte glad.

CSN är sjuhelvetes sega!! Jag fattar inte vad deras problem är!! De har säkert en jävla massa problem med de nya reglerna för hur man ska pröva studiestöd.. hmpf.. Alliansens fel (och på tal om det - varje gång Centerns reklam på Spotify kommer har jag lust att kasta datorn i väggen..).
Ena dagen är jag helt säker på att jag kommer få studiestöd men andra dagen inte.. och så håller det på..
Enligt nya reglerna ska de pröva ansökan mot hur man presterat den senaste studieperioden (Jag gick ut med en trea nu - motsvarande VG.. I kick ass!!).
Däremot har står det bokstavligen på CSNs hemsida att de inte längre kan ta hänsyn till att folk "valt fel" program på gymnasiet.. jag gick inte ut gymnasiet - men har nu tagit min gymnasiekompetens.. jag har dock ingen inriktning på det hela.. och det är det jag vill skaffa nu - detta året.
Hur jävla motiverad känner man sej när man sitter här och väntar och väntar.. jag har börjat plugga nu och det känns skit på grund av allt dethär..
Det har tagit över tre veckor sedan jag skickade kompletteringen - och de har inte hört av sej..
Behöver vi kolla mer på din ansökan kan det ta upp till 3-4 veckor innan du får svar.

Jag är inte glad.

Kommentarer
Postat av: ello
2010-08-03 @ 19:34:00

csn is balls! jag vet, har också haft massa problem. ett tips är (hur tråkigt, drygt och jobbigt det än är) att ringa och vara till besvär tills man vet. vet inte om du gjort det, men jag har löst mina problem över luren med dem, vilket hade underlättat om jag hade gjort det från allra första början... hoppas det löser sig! motgångar suger, du är värd att få medvind! puss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!