Godkväll..

Well, jag är fortfarande lite pissed över hela CSN-grejen.. men jag har väl lyckats göra lite vettigt idag i alla fall.. inte så mycket, men men.. pluggat, betalat datorn, läst på om en diet jag funderar att köra på (ja - faktiskt!!), tagit en promenad, kollat på Ugly Betty och nyaste avsnittet av True Blood (I LOVE IT!! Damn, tredje säsongen är riiiktiiigt bra!!)..
Och på tal om True Blood - jag köpte ju första boken i serien när jag var i Karlstad förresten!! Läste ut den på bara några dagar och nu är jag riktigt sugen på att beställa hem nästa.. men jag får nog faktiskt se över min ekonomi innan dess.. det ser inte jättebra ut - även om jag har mer pengar än jag trodde att jag skulle ha nu..
Alla mina böcker är i Karlstad och jag vill ha något att läsa.. men Marian Keyes krönikor duger väl några dagar till antar jag..

Ehumm.. ja, det var väl det jag gjort idag.. nu lyssnar jag på Linus på Skype.. han planerar vår framtid ihop.. om tio år har jag en vit guldring på mitt finger, vi har barn, jobb och ett bra boende.. DET NI!!

Off to bed.. I'm gonna sleep like a fuckin' princess!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!