Den senaste veckan:

Som utlovat kommer här lite uppdatering på vad jag haft för mej den senaste veckan..

Förra helgen åkte vi upp med mina grejer till Karlstad. Lägenheten var riktigt fin - speciellt mot vad jag hade förväntat mej!! Linus hade sagt innan att han tyckte den påminde om Kobbarna (de mögelskadade husen vi bodde i på Löftadalen).. jag antar att jag varit väldigt snäll då jag beskrivit Kobbarnas skick!!
Och om förra gången jag var i Karlstad var en dålig upplevelse (då det var snöigt och räligt ute och Linus förra lägenhet var skit och ja.. det mesta var skit..) så var detta tvärtom!! Allt var så grönt och fint. Området lägenheten låg i var jättetrevligt och gångavstånd in till stan (HAHA - jag skrev seriöst "byn" innan det blev "stan".. tur att man korrekturläser ibland!! .. det märks att man kommer från vischan..) affären låg nära och ja, allt var jättebra!!

När vi kom hem igen kändes det konstigt.. mitt rum var jättetomt och det kändes som att jag inte alls skulle vara hemma.. så känns det lite fortfarande - jag borde ju vara däroppe!! Dessutom är det väldigt dålig energi härhemma nu, och jag orkar bara inte med det.. är konstant irriterad..

Hursom: Dagarna har gått och jag har spenderat dem med att kolla på Ugly Betty och spela Harpan.. det säger rätt mycket om vilken tristess jag råkat ut för..

I lördags åkte jag i alla fall till Halmstad för att gå på Paulines och Sammys inflyttningsfest. Trevligt som tusan!!
Jag har för mej att jag tog några bilder med, men har inte kollat kameran än.. men Höglund la upp lite på Facebook och en bild snodde jag från min nya kompis Johan!!



.. och idag började jag plugga igen.. men fortfarande inget svar från CSN.. förjävligt..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!