Baby showern..

Babyshowern var jättetrevlig!! Jag och Bim var de sista som stack (till och med efter Pauline och Robin - som är de som väntar barn XD; Pauline - din mamma är hur go som helst!!).
Jag vill också ha barn =/ Fast jag har sagt till Linus att innan han friat till mej är inte min livmoder brukbar..

Ehumm.. jag gillade att man fick bruka alkohol på babshowern trots att Pauline (givetvis) inte gjorde det..
Hade lite ångest över att min present (en t-shirt för liiiite äldre barn - hey, folk får så mycket småkläder för barn, så man kan behöva lite större) inte var nog.. men så är det ju alltid..
Jag gick in i en affär som sålde barnkläder, det var rea och allt "tufft" var slutsålt.. jag hittade en rolig tröja som inte var på rea och som ändå passade för vad min ekonomi tillåter för tillfället (vilket inte är så mycket).. Visst, det är tanken som räknas - men jag hade ändå hellre gett något mer.. och alla andra gav så fina saker.. Hmpf.. men så känns det väl alltid.

Jag ska nog gå och lägga mej nu.

Tack Pauline för en jättetrevlig kväll =)

// XO

Kommentarer
Postat av: Sofia
2010-08-16 @ 23:23:07

Oj, inget dåligt krav :o måste du vara gift för att kunna skaffa barn?!

Postat av: P
2010-08-21 @ 12:37:15 URL: http://pfuck.blogg.se/

hehe tack själv för en trevlig dag/afton :) Min mamma är lite små galen men dom flesta verkar gilla henne ändå ;) Synd att vi var tvungna att dra så tidigt men får skylla lite på jossan där, hade inte hon åkt med oss hade vi sovit över :P

Och nej, presenten var alldeles lagom, man behöver inte ge överdrivet massor och jag gillar att du köpte större för som sagt, alla köper smått och så hinner man inte använda allt :P så tänk icke på de!

Kul att du hade trevligt i alla fall! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!