Helgen och dagen...

Helgen var underbar!! Vi gick på Tridents releaseparty på fredagskvällen. Jag lyssnar inte direkt på death metal, så bandet var väl inte direkt något för mej.. men man träffade på några man kände lite ytligt där. Innan vi stack messade jag David (en klasskompis från Löfta förra året) och undrade om han ville hänga på.. inte för att det direkt var hans musikstil heller, men för att svänga en bägare ihop och för att vi inte träffats på minst ett halvår. Och ja, han hängde minsann med!! Sjukt roligt att träffa honom igen. Vi pratade om en massa minnen, nyheter och diverse tokigheter vi kommit att tänka på.
Efter spelningen gick jag, Linus och David till Burger King och käkade innan jag och Linus skulle tillbaks till Linus bror och David skulle cykla hem till Mölndal.
Då jag och Linus kom "hem" somnade vi direkt.

På lördagsmorgonen vaknade vi runt åtta av att Linus bror och brorsdotter satte igång TV:n som visade "Fåret Shaun".. då jag öppnade ögonen hade Matilda (brorsdottern) sprungit iväg och Linus bror lagt sej i bäddsoffan och kramade om Linus XD
Vi fick stiga upp direkt efter det - för det skulle göras i ordning för kalas.
Vid tvåtiden kom släkten och åt gott och hade det trevligt.
På kvällen åkte vi "hem" till Vänersborg. Jag och Linus spelade Alfapet och kollade lite på TV innan vi somnade gott. Vi var båda sjukt trötta!!

Igår morse studsade jag upp vid nio - för efter två dagar då man gått upp riktigt tidigt hade jag ställt om mej till "dags-tid". Vi tog bilen till Trollhättan och fikade på Överby där The Latin Kings uppträdde.. Vi hade ingen aning om att de skulle vara där dock - och eftersom musiken inte tilltalade oss drog vi rätt snart därifrån.
När vi kom hem åt vi och kollade lite på TV innan jag skulle åka till tåget..

Tågresan hem gick bra tills vi åkt förbi Borås.. då blev någon på tåget dålig och behövde åka in till sjukhuset. Därför blev vi stående i 25 minuter eller något för att invänta ambulans - vilket gjorde att jag missade min buss från Alvesta till Ljungby.. Shit happens.
     Men man kan ju inte bli arg för en sådan sak. Någon på tåget blev dålig och behövde hjälp. Det var som en gång jag skulle åka från Löfta till Kungsbacka och vi blev stående en halvtimma med bussen för att två bilar frontalkrockat och brandkåren fick jobba en massa för att såga ut passagerarna ur bilarna. Då satt det folk i bussen och klagade över att de missade pendeltåget till Göteborg (som går en gång i halvtimmen - de kunde ju för fan bara ta nästa). I sådana lägen förstår jag fan inte folk. Hur kan man bli arg för en sådan sak?? Nu vet jag inte hur allvarligt det var igår, men tillräckligt för att ambulans behövde tillkallas. När det handlar om människoliv kan man ju inte bli arg!!
     Som sagt missade jag bussen i alla fall och ringde morsan som var snäll och kom och hämtade mej i Alvesta. Allt löste sej fint, men jag hade tänkt plugga när jag kom hem, men klockan blev så mycket på grund av detta att jag och Linus bara ringde och sa godnatt lite snabbt innan jag däckade i sängen.

Idag har jag inte alls mått bra, så jag stannade hemma från skolan. Jag missade dock inte jättemycket - och har fått en massa gjort på min uppsats i Engelska C (som ska vara inlämnad imorgon) - och som jag ändå skulle göra i skolan annars..

Idag har jag även lämnat in CV och intresseanmälan till Espresso House.. Dum som jag varit har jag trott att jag var tvungen att utbilda mej till barista innan jag kunde söka jobb där - men när jag idag skulle kolla efter baristautbildningar i Sverige råkade jag klicka mej in på deras sida och såg att man fick den utbildningen där!!
Jag har haft svårt innan att hitta barista-utbildningar i Sverige, men fan vad dum man varit som inte kollat mer noggrannt innan - det fanns ju rakt framför ögonen på en!!
.. såå, ännu en intresseanmälan ivägskickad.. Espresso House skulle jag verkligen vilja jobba på, så jag hoppas de hör av sej om något jobb dyker upp.

// XO

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!