"Tystlåten tjej som har svårt att hålla busstider.."

Nu har jag dammsugit och blöttorkat golvet.. tänkte blogga här lite snabbt innan jag bäddar i ordning sängen och lägga på mattorna.. sedan blir det nog käk..
Jag känner mej helt matt idag.. är inte riktigt kry.. men det kanske blir bättre med mat i magen..

Jag kom hem från skolan för någon timma sedan.. Vi var ju på Teboden idag. Jag tyckte det var intressant och roligt (Visste ni att i år är det 400 år sedan teet kom till Europa??).. det var dock inte så många som delade min entusiasm.. men men..

Joel (drack Ulrikas Blandning och tyckte det smakade mossa) & jag (drack Tusen och en Natt)..

Line (drack kaffe) & Anis (drack passande nog Anis-te)

.. och några till.. Viktoria ser måttligt road ut =P

Vår lärare hade skrivit lappar som beskrev alla i klassen (enligt henne) som vi skulle läsa upp och sedan gissa vem av oss det var.. "Tystlåten tjej som har svårt att hålla busstider.." - Det var jag alltså.. Knasigt nog missade jag just denna morgon bussen!! - Men det var ju den vanan jag bröt, remember?? Och eftersom jag kommit i tid sedan förra måndagen tycker jag inte jag misslyckats att bryta denna vana.. Innan missade jag ju bussen minst två gånger i veckan!! Shit happens..

Jag tror dock det vore roligare om vi i klassen fick skriva lappar om oss själva och våra "mörka hemligheter" så lärarna fick gissa vem det var..
"Denna person har seriöst funderat på att inleda en affär med en gift man.." - Det var då en av mina "hemligheter".. Fast den är inte så hemlig.. Och jag inledde aldrig någon affär, för det vore ju en dum idé.. Min tvekan berodde på stark attraktion till mannen, men familjen var rätt avtändande.. XD Och jag är inte en så dålig människa att jag kunde göra det..

Nu ska jag fixa det sista innan morsan kommer hem. Vi drar strax innan fem, kör inom Systemet innan vi kör vidare mot Halmstad och hämtar Linus<3

// XO

Kommentarer
Postat av: Line
2010-04-01 @ 19:37:36

haha snygga bilder;) , du får ha ett jätte bra lov :D Snackade med Vicky idag och hörde att du ville hänga med till Alingsås. Det får vi ta å göra och fest ai götebooorg ;) Puss

Postat av: Anki
2010-04-01 @ 23:57:45 URL: http://egoanki.blogg.se/

jag har alltid fått höra i hela mitt liv att jag är tystlåten och jag hatar det! :) fast jag får inte höra det nu mer.. det har alltid blivit som en slags svaghet när de säger det om mig. men jag ser tystlåten ibland som en bra egenskap, det är viktigast o lyssna =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!