I don't like mondays.. but this one was okay..

Puh!! Som vanligt har måndagen varit intensiv.. och morgondagen kommer inte bli bättre!!
Imorse vart jag så trött att jag faktiskt STRUNTADE i att ta den tidiga bussen - och kom därför medvetet en timma försent!! Men jag tyckte att jag hade en rätt bra anledning.. somnade inte förrän någon gång vid 3 inatt och när jag vaknade var jag så trött att jag höll på att somna så fort jag satte mej någonstans.
Jag var ju faktiskt i skolan i lördags också och imorse hade vi bara profiltid (dvs lärarövervakade självstudier) så jag stannade hemma.. och det har jag inte alls skuldkänslor för. Jag behövde det..
Men hade det varit mitt jobb och inte skolan jag skulle till hade jag aldrig kunnat tänka mej att göra så!! Konstigt egentligen.. Men jag ser nästan bara skillnader mellan jobb och skola, så det kanske inte är helt knasigt heller..

När jag kom till skolan pluggade jag psykologi, engelska och samhäll. Effektiv men ack så seg!!
Efter lunchen hade vi engelska, samhäll och slutligen skapande, där jag ritade en halvdan koifisk..
När skolan var slut för dagen (kvällen) hämtade morsan mej som vanligt och vi åkte till affären. Jag upptäckte till min fasa imorse att mitt hårspray höll på att ta slut.. jag var tvungen att skaffa nytt snarast. Köpte dock ett nytt spray som såg ut som en megafon.. typ.. och detta är väldigt ovanligt för att vara mej.. Jag köper alltid det jag alltid haft!! Om, t.ex, min foundation plötsligt ska sluta tillverkas (vilket händer förvånansvärt ofta) blir jag nervös, frustrerad och smått galen.. Jag klarar inte sådana små förändringar!!
Men, ett nytt hårspray - check!!
Dessutom köpte jag ny hårfärg för att täcka min horribla utväxt.. och sist men inte minst så unnade jag mej Slashs självbiografi som pocket.. för det var jag allt värd!!
.. det är ju så att jag börjat ha en liten skål på rummet som jag fyller med mynt så fort jag har några lösa.. och det är min "unna-mej-något-fint"-skål!! De pengarna ska BARA gå till okynneshandel - liten tröstshopping i vardagen för att muntra upp mej.. även om det bara vore en liten Piggelin!!

Annars så har jag ikväll målat.. det börjar ju synas att det ska bli något i alla fall!!

Men nu måste jag nana!! Får skjuts till skolan imorgon av papi, så lite sovmorgon får jag + att jag kan plugga på psykologiprovet innan skolan.. goodiegoodie!!
// XO

Kommentarer
Postat av: Anki
2010-04-20 @ 18:00:30 URL: http://egoanki.blogg.se/

hej fick du mitt sms? förstår om du inte har tid o måla :) mkt i skolan o så =) men hade varit kul o ha nåt som du ha målat :D

Postat av: Anki
2010-04-20 @ 19:33:48 URL: http://egoanki.blogg.se/

jag vet inte ännu.. några idéer? :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!