Halvkass dag..

.. idag är jag lite off.. jag hade en halvkass dag i skolan (som vanligt), lämnade ett anonymt klagobrev till rektorn (risken för att bli utpekad och ratad av lärarkåren är jävligt stor) angående Folkhögskolans Dag på lördag och fick reda på att vi hade utvecklingssamtal idag (men jag vägrade gå på mitt eftersom jag inte fått reda på det innan och inte ville sitta kvar i skolan 4 timmar extra för en kvarts snack med en lärare som bara pratar baserat på sina egna åsikter och reflektioner istället för att ha hört med de andra lärarna om hur det går för mej)..

När jag kom hem slog Linus mej rätt stort på Betapet och jag visade precis hurdan dålig förlorare jag kan vara..
Och värst av allt: imorse levde mitt hår sitt eget liv.. det ville inte alls som jag och det behöver färgas och klippas.. Nu känns det bara som en jävla rishög..

.. satte upp håret halvt om halvt i en tofs för dagen (vilket funkade rätt bra) och sitter nu på Tradera och försöker vinna mej ett nytt hår. Yes, please!!

Förövrigt kollade jag och Joel på utbildningar idag.. jag skulle hjälpa honom att besluta sej om sin framtid, men började grubbla stort över min egen istället.. (jag grubblar i och för sej oftast på det nuförtiden..)
Snokade runt på nätet och hittade en bartenderutbildning (där baristautbildning ingår) som jag vill gå.. men det kostar nästan 25000.. Hur ska jag få tag i så mycket pengar??
.. när jag kom hem sökte jag jobb på Lidl och Max.. inte så mycket för att jag ville, men nu är jag desperat.

// XO


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!