Engelskauppsatsskiten..

Idag vaknade jag vid halv ett. Mina ögon var nästan igensvullna så trött jag var och det var helt fruktansvärt jobbigt att kliva upp ur sängen.. ett klart tecken på att jag är helt slut i kropp och huvud och behöver vila upp mej..
Direkt när jag klev upp fortsatte jag att skriva på min engelskauppsats som skulle vara inlämnad igår. Jag har skrivit på den precis hela dagen för att få den klar - men det känns som att jag inte kommit någon vart alls!! 16 A4 och jag känner mej inte ens halvfärdig!! Det är förjävligt.. och absolut en på tok för stor uppgift på kort tid!! Just nu känns det som att jag skiter i om den blir klar innan helgen.. det känns helt jävla hopplöst, jag är helt gråtfärdig - och jag vill göra så mycket annat men har ingen tid alls!!
Det jag vill göra mest nu är att måla. FAN vad jag vill måla. Jag har en bra idé och allt!! Men jag har INGEN tid!! Jag förstår inte hur de tänkt att vi ska hinna med detta!!

Nu vill jag ha Linus här så jag kan krama om honom och känna att allt kommer bli bra.. på lovet vande jag mej att ha honom omkring helatiden, men nu är det sjukt jobbigt att han inte är här.
I love him!!<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!